חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
אילנית לוי מצומררת: "אני רועדת, הלב לא מפסיק לדפוק"

אילנית לוי מצומררת: "אני רועדת, הלב לא מפסיק לדפוק"

השמועה אומרת...

זמן קצר לאחר שבכלי התקשורת פורסמה ההסכמה בין ישראל לחמאס בעניין עסקת החטופים, ונראה שלמנחת הטלוויזיה לא נותר אלא לפרוק את הרגש מול עוקביה.

שתפו

משפיענית הרשת ומלכת היופי לשעבר, אילנית לוי החליטה לעשות פאוזה בין הסטוריז המשעשעים שבו היא ובעלה, אלירז שדה החליטו להתנגח האחד בשנייה ברשתות החברתיות כדי לפרוק את שעל ליבה.

 

לוי, כמו שרשרת של מפורסמים וידועני רשת אחרים, שיתפה את רגשותיה לגבי עסקת החטופים הנרקמת לאחר שארצות הברית, מצרים וקטאר הכריזו אמש(רביעי) כי ישראל וחמאס הגיעו להסכמות על תנאי העסקה לשחרור החטופים.

אילנית לוי מצומררת: "אני רועדת, הלב לא מפסיק לדפוק"
אילנית לוי, צילום: אינסטגרם

לוי הנרגשת שיתפה צילום מסך מחדשות 12 שבו נכתב כי טראמפ הודיע על כך שיש עסקת חטופים וציינה בהתרגשות עצומה: "אני רועדת, הלב מפסיק לדפוק".

 

לאחר מכן הוסיפה בסטורי נוסף: "זה יקרה. להתפלל. לזמן. לחשוב טוב. אם אנחנו לא עומדים בזה, אני לא יכולה בכלל לתאר ולחשוב מה עובר על המשפחות".


אילנית לוי מצומררת: "אני רועדת, הלב לא מפסיק לדפוק"
אילנית לוי משתפת בהתרגשות, צילום: אינסטגרם

לאחר מכן העלתה תיעוד נוסף שבו נשמעה מתוחה ומעט חרדה, לוי שיתפה את עוקביה בסיבה לכך: "יש מלא מסוקים, זה עושה לי לחץ. מלא מסוקים. המסוק השלישי בארבעים דקות לפי דעתי".

אילנית לוי מצומררת: "אני רועדת, הלב לא מפסיק לדפוק"
צילום מסך מתוך הסטורי של אילנית לוי

Subscribe
Notify of
guest
4 תגובות
הטוב ביותר
החדש ביותר הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
נינה
נינה
19 ימים

אנבקי עליכ באכא!!!רועדת הא.. ככה נפלו לוחמים למען החטופים.
עסקה ע ם השטן.

שלמה חלבי
שלמה חלבי
17 ימים

אסון לעם ישראל
אבל אין ברירה חייבים לשחרר חטופים
עלינו לסמוך על החלטת הקבינט וראש הממשלה

שירי
שירי
19 ימים

מהמסוקים או מהעסקה?