חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
בר כהן משתפת בכאב: "חשבתי שזה לא יגיע אלי"

בר כהן משתפת בכאב: "חשבתי שזה לא יגיע אלי"

השמועה אומרת...

כוכבת "האח הגדול" הזדעזעה במיוחד לאור חשיפת הזוועות שהתחוללו בפעוטון במודיעין, ושיתפה מקרה אישי במיוחד שחוותה על בשר משפחתה.

שתפו

משפיענית הרשת בר כהן, החליטה להתייחס לפרטים שנחשפו מהזוועות בפעוטון במודיעין, וזאת לאחר מעצרן של אורלי פתאל והסייעת טובה מזרחי, החשודות בהתעללות בפעוטות במעון במודיעין, אשר הוארך בחמישה ימים נוספים.

 

בית המשפט הציג תיעודים חמורים הממחישים אלימות פיזית ונפשית כלפי הפעוטות, בהם גרירה, סטירות והאכלות בכוח. ההורים, שצפו בחומרים, תיארו את המקרה כ"מסע התעללות מתמשך".

בר כהן משתפת בכאב: "חשבתי שזה לא יגיע אלי"
בר כהן, צילום: אינסטגרם

בר שיתפה את עוקביה: "איך הורה יכול לדעת? תסתכלו עליהם? הן נראות הדבר הכי חם ומחבק בעולם ובעצם מדובר בשתי מפלצות". 

והוסיפה: "פעם חשבתי שזה לא יגיע אלי, אבל זה הגיע לבן של בת דודה שלי בכפר סבא, ועכשיו לבן של חברה מאוד טובה שלי ושל אחיות שלי במודיעין".


 

והוסיפה: "במדינה שבא נחטפים אנשים זה צ'יפס כנראה, אבל אני מקווה שמישהו יודע שזה גזר דין לנפש של ילד. זה לא יכול להימשך יותר! די לשחרר אותן! די להיות מדינה שלא יודעת הרתעה מה היא!".

בר כהן משתפת בכאב: "חשבתי שזה לא יגיע אלי"
בר כהן משתפת בסטורי,צילום: אינסטגרם

בר המשיכה ושיתפה מחדש את תמונתן של אורלי פתאל וטובה מזרחי לצד הכיתוב: "צלמו מסך ואם תראו אותן ברחוב, תזכרו מה הן ומי הן. מפלצות וזה אמיתי, והכתבה הזו עדינה למה ששמעתי".

 

Subscribe
Notify of
guest
4 תגובות
הטוב ביותר
החדש ביותר הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
אני
אני
3 ימים

כאב לב לקרוא כתבה כזו ולצערנו לא הראשונה ולא האחרונה .לעצור אותן ולשפוט אותן ,עצוב.
בר את כל כך צודקת .כמו תמיד את צודקת.

שירי
שירי
3 ימים

צודקת

עופרה
עופרה
3 ימים

הצדק איתך אוהבים אותך….