חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
דניאל גרינברג מגיבה בעניין הקרבה של אחותה ואייל גולן

דניאל גרינברג מגיבה בעניין הקרבה של אחותה ואייל גולן

השמועה אומרת...

העוקבות של משפיענית הרשת שעוברת תקופה לא פשוטה לאחרונה, החליטו להפנות אליה שאלה נוקבת בעניין אחותה קארין והאקס המפורסם, בתגובה השיבה: "לא מתעסקת בקקה" ואף הבהירה את נקודתה.

שתפו

נראה כי הביף בין האחיות למשפחת גרינברג מצליח לתסוס היום במיוחד ברשתות החברתיות ומדורי הרכילות. אחרי שקארין גרינברג והמטפלת המשפחתית, מאיה זיו נצפו בסטורי קרוסאובר עם מסר הקשור גם לאייל גולן – נראה שהשאלה הבלתי נמנעת הופנתה לדניאל.

 

זו לא הפעם הראשונה שעלו לא מעט שאלות בעניין הקשר שבין אייל גולן לקארין גרינברג בהקשר של דניאל. כזכור, קארין כבר הספיקה לעמוד לצדו לאחר סערת הפרידה בין אייל לדניאל ופרשת פיטוריה של זיו, וזאת בצל הידיעה על הגירושין מבעלה ניר.

דניאל גרינברג מגיבה בעניין הקרבה של אחותה ואייל גולן
דניאל גרינברג ואייל גולן, צילום: אינסטגרם

דניאל גרינברג נשאלה ע"י עוקביה: "לא מפריע לך שאחותך מסתובבת במסיבות עם אייל?" דניאל החליטה להדגיש את תגובתה הראשונית: "לא!!! 0 עניין. חחח דיי אתן חייבות להבין".

 

והוסיפה: "אחותי אדון לעצמה ושתעשה מה שבא לה בחיים שלה. כפי ששמתן לב, אף אחד לא חייב לי דין וחשבון ואני גם לא דופקת דין וחשבון לאף אחד.. אז הכל סבבה, חחח לא?" והוסיפה תיוג: "#לאמתעסקתבקקה".


דניאל גרינברג מגיבה בעניין הקרבה של אחותה ואייל גולן
אייל גולן וקארין גרינברג, צילום: אינסטגרם

מעריצותיה של גרינברג קלטו את התיוג והפנו לה שאלה עוקבת: "את לא מפחדת שעכשיו יעשו שוב כותרות על ה'לא מתעסקת בקקה', זה ברור למה התכוונת", גם הפעם גרינברג החליטה לפתוח ולהבהיר את העניין:

 

"מפחדת? לא יפה שלי.. יהיו כותרות לכאן או לכאן ותמיד זה לא מעניין. כשאני אומרת לא מתעסקת בקקה זה פשוט לא מתעסקת בכל מה שלא נוגע אלי ולחיים שלי. לא מתעסקת בכל מה שלא מקדם אותי או משמח או נוגע אלי באיזשהי צורה!".

 

וסיכמה: "לא אכפת מה אחרים עושים, לא מעניין אותי מי הלך ומי עשה ולאן הלך ועם מי ואיפה. לא אכפת לי למה ואיך, פשוט לא אכפת לי כי זה לא שלי! ולכן, לא מתעסקת בקקה! נקודה".

דניאל גרינברג מגיבה בעניין הקרבה של אחותה ואייל גולן
מתוך הסטורי של דניאל גרינברג ברשת האינסטגרם

Subscribe
Notify of
guest
13 תגובות
הטוב ביותר
החדש ביותר הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
אורלי
אורלי
5 ימים

ברור לגמרי למה התכוונת כשאמרת קקה
והאמת? מצדיקה אותך לגמרי
אחותך היא בוגדנית אומללה חסרת חיים ותוכן
גילתה את העולם עכשיו ונהיית מסוכנת לסביבה שלה

יוסי
יוסי
5 ימים

בסדר ממוש את מתפוצצת.. קקה לא קקה זה מריח לא טוב .עוד נשמע על קרב החתולות של האחיות מבית גרינברג ..עלינו לא תעבדי .

סופגי בן לולו
סופגי בן לולו
5 ימים

מגדילה את העוקבות של אחותה