חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
מעיין אשכנזי נשברת: "אני מזועזעת מהמילים הקשות"

מעיין אשכנזי נשברת: "אני מזועזעת מהמילים הקשות"

השמועה אומרת...

מעיין אשכנזי לא נשארה אדישה למתקפה הברוטלית ברשת שספגו חבריה והחליטה להגיב במילים קשות במיוחד.

שתפו

כוכבת "האח הגדול" ומי שכיום מככבת על המסך כחברת פאנל בתוכנית "הדו"ח היומי", מעיין אשכנזי, ידעה לא מעט עליות ומורדות לאחרונה. רק לאחרונה חטפה הלם מאמה אילנית, אך הפעם משהו אחר לחלוטין הצליח לטלטל אותה – והיא לא מתכוונת לשתוק.

מעיין אשכנזי נשברת: "אני מזועזעת מהמילים הקשות"

הסיפור שהצליח לזעזע את אשכנזי מגיע מכיוונו של כוכב הסדרה "השוטרים", שלומי יפרח, ששיתף פוסט חריף בעקבות תגובה מזעזעת שאשתו טליה קיבלה מגולשת. התגובה הפוגענית כללה עלבונות צורמים במיוחד כמו:

"כולך כיעור אחד מושלם, דחפי את הביטחון העצמי שלך לתחת!" שלא עצרה שם, כשהמשיכה: "לא ברור מה שלומי מצא בעיניי צפרדע הבולטות שלך והשיניים העקומות והשבורות… מאחלת לך לצאת בידיים ריקות מבית החולים!".

מעיין, שנחשפה לדברים בקשים מצד חברה הקרוב, לא הצליחה להישאר אדישה והגיבה בסטורי נסער משלה: "שלומי וטליה חברים טובים שלי ופרסמו את ההודעה הדוחה שטליה קיבלה. אני מזועזעת מהמילים הקשות".

מעיין אשכנזי נשברת: "אני מזועזעת מהמילים הקשות"
שלומי וטליה יפרח, צילום: אינסטגרם
00:00/01:00
shmua
Truvid
auto skip

היא לא עצרה שם והוסיפה: "אנחנו מדינה שלא משנה כמה מכות נקבל, חלק מאיתנו יישארו כאלה מגעילים ובלי טיפה של פרופורציה. אחרי כל מה שאנחנו עוברים כאן יום אחרי יום, מלחמת אחים זה מדויק לאנשים כמוה!".

 

התגובה של מעיין לא עברה בשקט, והדיון ברשת התלהט במהרה. לצד תגובות תומכות שהביעו זעזוע עמוק מהדברים שנכתבו לטליה, היו גם כאלה שהזכירו שמעיין עצמה לא פעם התמודדה עם ביקורת ברשת וידעה בדיוק איך זה מרגיש. השאלה היא – האם המתקפות המכוערות באמת הולכות להיפסק, או שהן רק יחריפו עם הזמן?

מעיין אשכנזי נשברת: "אני מזועזעת מהמילים הקשות"
מעיין אשכנזי זועמת בסטורי, צילום: אינסטגרם

Subscribe
Notify of
guest
300
3 תגובות
הטוב ביותר
החדש ביותר הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
שירי
שירי
1 ימים

גועל נפש של אנשים

מימי
מימי
1 ימים

אנשים רעים

אנונימית
אנונימית
59 שניות

את עושה על מה ובוכה תפסיקי להשתרלל