אחרי שהעוקבים הופתעו לראות את שניר בורגיל וגיסו, אברהם אקלום, מתועדים יחד בניקיונות בדירתו החדשה של שניר – צעד שהעלה לא מעט ספקולציות לגבי אפשרות לפיוס עם אחותו ספיר – נראה שמי שלא הייתה חלק מכל המהומה היא ספיר עצמה. ולמרות שדמות נשית מעט דומה לה נראתה בסרטון המדובר, ספיר הייתה בכלל במקום אחר לחלוטין.

מי שעוקב אחרי הדרמות במשפחת בורגיל יודע שסכסוכים זה לא דבר חדש עבור שניר. רק לאחרונה הצליח להפתיע כשהשלים עם ליאל קוצרי אחרי תקופה ארוכה של מתיחות מאז שיצאו מבית "האח הגדול". העובדה שגם הפעם, כמו במקרה של ליאל, הקרע המשפחתי מתחיל להתפורר – גורמת לרבים לתהות האם מדובר בסנונית ראשונה לקראת סולחה אמיתית עם ספיר בורגיל, שלא התייחסה לסטורי המשותף של אחיה ובעלה ברשתות החברתיות.

בינתיים, בזמן שהרשת מתעסקת בדרמות המשפחתיות, ספיר בחרה לבלות את יומה בהשקה חגיגית במיוחד של קולקציית האביב החדשה DREAMPHORIA של מותג האיפור קיקו מילאנו – סדרת בשמים חדשה עם חמישה ניחוחות רעננים בהשראת פריחת האביב. ההשקה הנוצצת שנערכה ביפו משכה לא מעט כוכבים, בהם לירן כוהנר, ירדן הראל, ספיר בורגיל, טליה עובדיה ועוד.

בין התיעודים שעלו בהשקה ובלטו לעיני המצלמות היו גם כאלה בין זוכת "האח הגדול" טליה עובדיה לבין ספיר בורגיל, השתיים נראו נהנות במיוחד מהאירוע. עם נוכחות קבועה באירועים מתוקשרים ותשומת לב הולכת וגוברת, אין ספק שההשקה הזו היא עוד אבן דרך בדרכה של ספיר להפוך לשם מוכר בתעשייה המקומית.

איככככ!!! טפי עלייך ועל כל המשפחה המטורללת שלך, ה׳ יחזיר לכם רע על זה, אמן!
אלוהים מה היא עשתה לשפתיים שלה !!! הרסה לעצמה את הפנים, נראת נוראא
ספיר יקרה ראיתי בפייסבוק איזה מישהי כתבה
שחברה שלה סכסכה וגרמה לגירושין שלה ושל בעלה
היא התגרשה מבעלה והיא בעלה חזרו אחרי 3 חודשים
ושהתהפך על החברה הגירושין
לא מאחלת אבל מאמינה שקארמה חוזרת איכשהו עלזה שפירקת משפחה בהצלחה