אשת העסקים, אושיית הרשת וגרושתו של אייל גולן השיבה להערה בנוגע להיעלמותה לאחרונה מהרשתות החברתיות. בתשובה מפורטת היא סיפרה על ההחלטה הדרמטית לעצור את ההתעסקות המכבידה בחייה האישיים ולהמשיך לכיוון אחר לגמרי.
לאורך החודשים האחרונים עוקביה של גרינברג לא הפסיקו לשאול – "לאן נעלמת דניאל?" אחרי חודשים של תשובות חלקיות, נראה שהיא החליטה לשים לזה סוף עם חשיפה נרחבת על הסיבה האמיתית שבגללה התרחקה מהזירה הציבורית. לדבריה, היא פשוט התעייפה מהכול.

"אני יכולה להגיד שהתעייפתי מהרשתות, התעייפתי מהתקשורת, התעייפתי מהבלוף, התעייפתי מהרדיפה, התעייפתי מהשיפוטיות, התעייפתי מהריצוי, התעייפתי מהתחרות, התעייפתי מלשתף את כל מה שלא מקדם אותי רק כי צריך", כתבה גרינברג.
מעבר לתחושת המיאוס הכללית, נראה שיש גם אלמנט אישי: "לתת למדינה שלמה להתעסק בחיי האישיים כאילו אני שותפה עסקית של הכתבים וגופי התקשורת למיניהם – התעייפתי מלעשות את כל מה שלא ממלא אותי באמת. בקיצור."

אז לאן היא ממשיכה מכאן? נראה שהיא כבר סימנה את המטרה הבאה: "התחלתי את ניקיון פסח עוד ממזמן, תכף מסיימת ואז – מתקדמת לתחום שבאמת מושך אותי. עסקים, עסקים ונטו עסקים!".
כדי לוודא שאין מקום לפרשנויות, גרינברג גם הבהירה בדיוק באילו תחומים היא כן תמשיך לקדם ברשתות לרבות שיתוף מוצרים, אמהות, העצמה נשית ועולם העסקים. ומה לגבי כל מי שמצפה לרכילות עסיסית? היא חותכת חד וחלק:

"רכילות לא מעניינת ואני לא מתעסקת. אז כל ה'מה היא עשתה', 'מה היא אמרה', 'איך הוא אכל', 'לאן הוא הלך' – לא מעניין! שכל אחד יתעסק בחיים שלו. אנחנו רק נשלח לכולם אור, ברכה והצלחה".
לנצח אישה קנויה מספר 3 של בועל הקטינות מהפותמוביל. ידעה על מעשיו אבל הכסף מסנוור יותר מאשר המוסר.
די, באמת, לא נמאס לך?
תצאי קצת מחיינו ואז לא תקבלי תגובות.
הצחקת אותי את זו שהתהללת ברשתות וסיפרת וכתבת והשמצת ,אז זאת שנעלמת ורק מה שמעניין אותך יהיה וואו


אמיתית לא