הזמרת שרית חדד, מהשמות הבולטים והוותיקים במוזיקה הישראלית, שוב מפתיעה בהחלטה בלתי צפויה שהצליחה לעורר גלים ברשתות החברתיות. בזמן שמעריצים חגגו את יציאתו של המיני-אלבום החדש שלה, "אימפריות של שקרים", התברר כי מאחורי הקלעים התרחש מהלך דרמטי במיוחד.
לפי הדיווח ב"מאקו", חדד השקיעה כ-100 אלף שקלים בצילומי קליפ לשיר "יש לילות", שנערך במלון יוקרה בלב תל אביב. אך למרות ההשקעה הכבדה – מהפקה ועד עריכה – הקליפ לא ראה אור יום. מקורות המעורים בפרטים מספרים כי חדד, הידועה בדרישות האיכות הגבוהות שלה, פשוט לא הייתה מרוצה מהתוצאה והחליטה לגנוז את הקליפ כולו.

ההחלטה הזו עוררה תגובות מגוונות ברשת. חלק מהגולשים הרימו גבה: "לא מובן למה עשתה את זה… יש לה כסף מיותר?", תהה אחד מהם. אחרים דווקא פרגנו לפרפקציוניזם של חדד והזכירו שמדובר באחת היוצרות המדויקות והעיקביות בתעשייה. "זה לגמרי מובן! היא בטוח לא הייתה מגיעה לאן שהגיעה אם הייתה מתפשרת על רמה בינונית", כתבה אחת המגיבות.

המיני-אלבום כולל ארבעה שירים חדשים, שנכתבו והולחנו יחד עם בת זוגה תמר יהלומי והיוצר יונתן קלימי – מה שמעיד על המשך שיתוף הפעולה הקרוב בין השתיים, גם על רקע הזוגיות המתוקשרת.

הקליפ אמנם לא יצא, אך השיר שוחרר כמו יתר השירים באלבום, וממשיך לצבור צפיות והאזנות. ההחלטה של חדד אולי נראית דרמטית, אך ככל הנראה משקפת שוב את הסטנדרטים הלא מתפשרים שלה – כאלה שכנראה שומרים אותה בפסגה כבר עשורים.
כנראה יש לה כסף מיותר. מה אכפת לאנשים?!?!