כמעט בכל שנה ישנה רשימת שמועות לקראת העונה הקרובה של "האח הגדול". השנה הופיע שמה של קארין גרינברג. אחותה של דניאל גרינברג, שכיכבה בעונות הקודמות של הריאליטי המצליח, כבר זכתה ללא מעט עוקבים שדמיינו איך היא נראית בבית המצולם בישראל. אך כעת, לראשונה, קארין עצמה בוחרת להגיב – וחותכת חד וחלק: זה לא הולך לקרות.
גרינברג, שבחרה להתייחס לשמועות הרבות שסבבו את שמה לאחרונה, פתחה פוסט כנה ונטול פילטרים והבהירה: "אני אעשה סדר. אין האח הגדול. עשו רשימה והכניסו אותי לתוכה, לא יודעת למה."

בהמשך הפוסט, קארין מנתה בשקיפות מלאה את הסיבות שגרמו לה לוותר על ההצעה – גם אם הייתה מפתה. בראש ובראשונה, ילדיה. "הילדים שלי עברו שינויים גדולים בתקופה האחרונה ולא חושבת שלהיכנס לבית והיעדרות שלי תעשה להם טוב", כתבה, וציינה גם שליאם, אחד מילדיה, נמצא בימים אלה בטיפולים רגשיים.
אך זו לא הסיבה היחידה: "האח הגדול זה הימור 50/50 או שאתה אהוב או שאתה שנוא… ולי טוב במקום שלי ככה, איך שאני ולא צריכה יותר מזה". נראה שגרינברג לא מחפשת עוד תהילה או חשיפה, אלא שקט נפשי ומרחב אישי.

ואם תהיתם אם יש עוד תקווה, קארין חותמת את הדברים בבהירות: "חושבת שזה גדול עלי. אני בן אדם שאוהב את הלבד שלו ואת הספייס שלו ולהיות בבית עם המון אנשים, אני חושב שזה יעשה לי דיכאון! אני חושבת שהנפש שלי רגישה מדי לתהליך הזה, לא בזמן הזה ולא בתקופה הזו. אז לא, אני לא נכנסת".

כך או כך, היא הצליחה להבהיר שהיא יודעת בדיוק מה נכון לה – גם אם המחיר הוא לוותר על דקות מסך בפריים טיים – האם מדובר בתרגיל חכם או הצהרה מהלב? כנראה שנצטרך לחכות.
משפחה של גולדיגריות רק כסף פרסום
די חפשו אהבה לא זקנים
לא נעימה ,לא נחמדה,שתישאר בבית שלה.בלי דבש ובלי עוקץ
זה נכון שביטון עשה את שתיהן בפותמוביל?