חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
ספיר בורגיל בהלם מבעלה: "למה לעשות את זה? זה רוע!"
ספיר בורגיל בהלם מבעלה: "למה לעשות את זה? זה רוע!"

ספיר בורגיל בהלם מבעלה: "למה לעשות את זה? זה רוע!"

השמועה אומרת

השמועה אומרת...

מה גרם לספיר לצעוק "זה רוע!" באמצע קוסמוי, למה הקעקוע נמרח תוך שתי דקות, ואיזו מתנה מטרילה מחכה לשניר בורגיל?

שתפו

הם התחילו את ירח הדבש שלהם כאחד הזוגות הכי מתוקים שיצאו מבית "האח הגדול", אבל מהר מאוד הפכו לצמד שעושה הרבה יותר רעש ממה שתכננו. ספיר ואברהם בורגיל, שכבר מזמן לא מסתפקים רק בלבבות באינסטגרם, ממשיכים לייצר רגעים קורעים מתאילנד – והפעם, גם ספיר עצמה לא הצליחה להישאר אדישה.

 

האירוע שהדליק את ספיר התרחש באי קוסמוי, התרחש כשהשניים שנכנסו במקרה למתחם תיירותי מקומי ונתקלו במשחק שבו צריך לזרוק כדור כדי להפיל בחורה שיושבת על ספסל היישר לתוך בריכת מים.

ספיר בורגיל בהלם מבעלה: "למה לעשות את זה? זה רוע!"
אברהם אקלום בסטורי של ספיר, צילום: אינסטגרם

ספיר, שלא אהבה את הקונספט, תקפה את המיצג: "משחק מטופש, לפגוע בכדור ולהפיל את המתוקה הזאת למים, מה זה השטות הזאת?". בעלה, לעומת זאת, דווקא נדלק: "אברהם אמר שהוא גם רוצה", סיפרה ספיר לעוקביה והוסיפה: "ואני לא מצליחה להבין איך הוא נהנה מדבר כזה, למה?".

 

כשהוא עונה לה בקלילות "למה לא?", היא לא נשארה חייבת: "למה לעשות את זה, זה רוע! מי נהנה בזה? אני בהלם". נראה שגם בירח הדבש, לפעמים מגיע רגע של פיצוצון קטן – במיוחד כשאחד הצדדים קצת יותר זורם מהשני.

00:00/01:00
Truvid
auto skip

ספיר בורגיל בהלם מבעלה: "למה לעשות את זה? זה רוע!"
ספיר בורגיל, צילום: אינסטגרם

אבל אברהם, כמו אברהם, ידע איך להחזיר את החיוך. כנראה בניסיון לפצות על ההתלהבות הלא פופולרית מהמשחק, הוא קפץ על דוכן קעקועים – וחרט את שמה של ספיר באנגלית. נשמע רומנטי? חכו לזה: מדובר בקעקוע חינה, כזה שנמרח על מכנסיו תוך פחות משתי דקות. לפחות הכוונה הייתה שם.

 

ואם חשבתם שזה נגמר – אז לא. אברהם החליט להפתיע גם את גיסו, שניר בורגיל, שיחסיהם ידעו עליות ומורדות מאז "האח הגדול", וקנה לו שרשרת לא שגרתית בעליל: תליון של קוף שנוגע בעצמו באזורים המוצנעים. למרבה ההקלה, שניר קיבל את זה בהומור.

ספיר בורגיל בהלם מבעלה: "למה לעשות את זה? זה רוע!"
אברהם אקלום והמתנה לשניר בורגיל, צילום: אינסטגרם

בקצב הזה, נראה שאם היה עוד ספין-אוף לתוכנית שממנה יצאו בשם "האח הגדול: ירח דבש", ספיר ואברהם היו לוקחים את הגמר בלי תחרות.

ספיר בורגיל בהלם מבעלה: "למה לעשות את זה? זה רוע!"
תחרות העור הכהה, ספיר והשיזוף מול אברהם, צילום: אינסטגרם
Subscribe
Notify of
guest
300
24 תגובות
הטוב ביותר
החדש ביותר הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
עומר
עומר
21 ימים

זה המקום היחיד שהם זוכים לסיקור על בסיס קבוע. תנו לעוקבים קצת מנוחההה
יש עוד בני אדם

זה
זה
21 ימים

מתי כבר יתחיל האח הגדול ,שנפסיק לראות את שני הכלומניקים האלה ,באמת נמאסתם כבר ,רחמו עלינו עים הכתבות הדוחות של שני הליצנים האלה .

נועה
נועה
21 ימים

המשפחה הזאת משלמת טוב מספיק כדי להיות מסוקרת על כל שטות????